duminică, 28 iunie 2009

Ce gesturi romantice le plac barbatilor?


Intr-un top al celor mai apreciate gesturi romantice de catre barbati, pe primul loc se afla atingerea mainii. Cum se face acest lucru? Cautati-i mana din priviri si in momentul in care o gasiti atingeti-i-o cu un deget, ca si cand ar fi din intamplare, cu siguranta el va aprecia pentru totdeauna felul in care ati stiut sa fiti romantic(a).

Alte gesturi romantice, cu un impact la fel de puternic asupra barbatilor, sunt: mesajele din miezul zilei cu tot felul de propuneri sexuale, abundenta complimentelor (e.g. n-am vazut niciodata pe nimeni sa stea atat de frumos pe scaun ca tine sau ai un fel de a tine paharul foarte interesant). Deasemenea, nu trebuie sa uitati sa balmajiti intr-un jurnal, eventual blog, cat de mult va place de el si sa-l descrieti in toate detaliile, el va fi uimit sa vada cata atentie i-ati acordat.

Specialistii recomanda sa nu stati lemn cand va intalniti cu el si sa ii puneti tot felul de intrebari despre pasiunile lui, nu e nevoie sa ascultati raspunsurile, important e sa-l faceti sa creada ca va potriviti.



1. Atinge-i mana

Exista o multitudine de modalitati de a-i arata unui barbat ca esti alaturi de el, trup si suflet, cum ar fi, de exemplu, contactul vizual, faptul ca te joci cu parul (ceea ce nu denota ca esti cu mintea in alta parte!) si faptul ca zambesti intr-una. Dar o atingere de mana nu numai ca ii arata ca esti acolo, pentru el, ci ii trimite fiori pe sira spinarii. Intotdeauna surprinde si, mai mult decat atat, intr-un mod extrem de placut.

2. Trimite-i un mesaj in miezul zilei

Asta mai depinde si de ce tip de abonament sau cartela detii si de tipul de job pe care il are el. Oricum ar fi, insa, un astfel de gest intrerupe monotonia unei zile si il face sa viseze la tine, macar pentru cateva minute.

3. Pune-i o intrebare legata de ceva despre care stii sigur ca el cunoaste o gramada de amanunte

Stii bine ca barbatilor le place sa se dea in spectacol, sa-ti arate cat de multe lucruri stiu. Iar cum tu esti publicul lor preferat, lanseaza intrebarea si masoara-i ego-ul care creste necontenit, cu o viteza aproape ametitoare. Aminteste-ti doar sa dai din cap si sa te arati interesata de ceea ce auzi.


4. Fa-i complimente foarte specifice


E intotdeauna placut pentru un tip sa auda cat de amuzant e, cat de atragator sau destept. Dar complimentele foarte la obiect, care denota si faptul ca-l cunosti foarte bine, sunt si mai apreciate. Ai putea incerca sa-i spui ca-ti place la nebunie cum se incrunta cand face integrame sau ca are cele mai barbatesti gambe pe care le-ai vazut vreodata.

5. Trimite-i pagina de jurnal pe care ai scris-o cand l-ai cunoscut


Intotdeauna e placut sa-ti amintesti cum era la inceput. In plus, va incerca un sentiment placut si usor amuzat afland cum il vedeai pe atunci. Toata incertitudinea de la inceput, toate intrebarile trecute au un efect ciudat asupra lui, in sensul bun, animandu-l si inveselindu-l brusc. Iar daca nu ai scris in jurnal din cine stie ce motive, nu e prea tarziu sa notezi pe o fila exact ce ai simtit atunci. Nu exista cadou mai frumos decat acesta. Si mai interesant este ca toate sfaturile sunt date de un barbat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu